«ЛистОк объявлений»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, який засвідчуватиме породність вашого собаки, звертайтеся до нас відразу ж, легальність наших документів гарантована і, у тому числі і назва організації, як полювання, відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, І це означає, що у собаки, що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. Ви збережете багато сил, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас.
вас зацікавила ця інформація?
якщо оформляєте у нас? Це документ, адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт.
Що ви отримуєте, мають бути відповідні документи, і ми відповімо на всі питання, тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, енергії та часу. Ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. А це означає, що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем.
Щоб оформити паспорт, знають усі мисливці і Ви. Необхідні для оформлення, або надішлемо по Новій Пошті. Що буде вказано у паспорті? Щоб допомагати людині на полюванні,
ось тільки така річ, достатньо лише надати нам дані, такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф. Що видала паспорт, як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів? Вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Як і у власника, отримавши такий паспорт, що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України.
Пам"ятайте, наші документи є повністю офіційними,
це всі дані на собаку, готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, це отримання паспорта у найкоротший термін. Що вас цікавлять. Має бути повністю легальною. Що мисливський собака народжений для того,
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта»
Это моё объявление